Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Αντικουνουπική Συσκευή 12V με καλώδιο πρίζας αυτοκινήτου 71284

15.70
60166696
4-7 ημέρες
+

Η συσκευή αυτή διαθέτει φις 12V και λειτουργεί με τις γνωστές ταμπλέτες του εμπορίου και η κατανάλωση που έχει σε ενέργεια είναι μόλις 2W!

Αντικουνουπική Συσκευή 12V

Πλησιάζει η περίοδος θα ξεκινήσουν να κάνουν τις πρώτες εμφανίσεις οι γνωστοί «επισκέπτες» του καλοκαιριού… τα κουνούπια. Σίγουρα όλοι μας έχουμε κάποτε ενοχληθεί από την επίμονη φαγούρα που μας προκαλεί το τσίμπημά τους και ειδικά πάνω στο σκάφος, η παρουσία τους είναι έντονη.

Τα MARINA Stores Greece σας δίνουν την εύκολη λύση να απωθήσετε τις «επιθέσεις» των κουνουπιών και να απαλλαγείτε από τα τσιμπήματα.

Η συσκευή αυτή διαθέτει φις 12V και λειτουργεί με τις γνωστές ταμπλέτες του εμπορίου και η κατανάλωση που έχει σε ενέργεια είναι μόλις 2W! Επίσης το καλώδιο που έχει, φτάνει το 1 μέτρο σε μήκος και ξετυλίγεται μέσα από την ίδια τη συσκευή και τυλίγεται πάλι με τον ίδιο τρόπο. Έτσι μπορείτε να τη λειτουργείτε άφοβα όλο το βράδυ χωρίς να ανησυχείτε για τη μπαταρία του σκάφους ή του αυτοκινήτου σας.

Προμηθευτείτε και εσείς μια αντι-κουνουπική συσκευή και κοιμηθείτε άνετα τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια στο σκάφος, χωρίς να ενοχλείστε από τα κουνούπια.

 

  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Για προιοντα αξιας μεγαλυτερης των 400 € οι τιμες μπορει να μεταβαλλονται αναλογα με τον τροπο πληρωμης. Επικοινωνηστε μαζι μας για οικονομικη προσφορα.

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 89€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή