Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Επιστροφές

Εάν κάποιο από τα προϊόντα που παρήγγειλες δεν σου κάνει μπορείς να μας το επιστρέψεις, μέσα σε 20 ημέρες από την παραλαβή του, και εμείς θα σου επιστρέψουμε τη διαφορά. Για να παραλάβεις τα καινούργια προϊόντα θα πρέπει να καταχωρήσεις μια νέα παραγγελία στο website μας.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ δεκτές οι επιστροφές σε προϊόντα που έχουν κοπεί με το μέτρο (σχοινιά, καλώδια, σωλήνες κτλ).

Μας στέλνεις τα προϊόντα που θέλεις να αλλάξεις με όποια μεταφορική σε εξυπηρετεί με δική σου χρέωση ή τα επιστρέφεις στην έδρα μας γράφοντας σε ένα απλό χαρτί τα εξής:

  • Το ονοματεπώνυμό σου
  • Το τηλέφωνο επικοινωνίας και τον κωδικό παραγγελίας
  • Τα προϊόντα που επιστρέφεις
  • Τον αριθμό λογαριασμού IBAN, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός

Η διεύθυνση αποστολής είναι Ξάνθου 3, Ταύρος, Αθήνα 17778 (πίσω από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέας).

Μόλις παραλάβουμε το δέμα και εγκριθεί η επιστροφή χρημάτων θα σου επιστρέψουμε τη διαφορά είτε μέσω κατάθεσης είτε μέσω κάρτας. Η τράπεζα χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ολοκληρώσει την συναλλαγή, συνήθως 4-7 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση. 

Επιστροφές Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση που παρέλαβες ελαττωματικό/λάθος προϊόν ενημέρωσε μας εντός 24 ωρών στο info@marinlife.gr. Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις τον κωδικό παραγγελίας και φωτογραφίες με το πρόβλημα.

Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία Courier μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση.