Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Βερνίκι ουρεθάνης Rapidclear Epifanes 98787

31.70
60166778
4-7 ημέρες
+

Αυτό το βερνίκι φινιρίσματος για ξύλο, υψηλής ποιότητας, που αποτελείται από ρητίνη ουρεθάνης και διαθέτει φίλτρα UV.

Παρέχει διαρκής προστασία σε όλα τα είδη ξύλου ναυτικό & οικιακό ξύλο, είτε σε εσωτερικές, είτε σε εξωτερικές επιφάνειες πάνω από τα ίσαλα. Το Rapidclear διαθέτει μια μεμβράνη που προστατεύει το ξύλο από τις ακτίνες UV.

Είναι ιδανικό για ξύλο Teak και άλλα ελαιώδη ξύλα, ενώ εμποδίζει τον αποχρωματισμό του, αναδεικνύοντας την φυσική υφή και χρώμα του ξύλου. Χρησιμοποιείται για την ανανέωση περιοχών που έχουν διαβρωθεί από τις καιρικές συνθήκες, πριν από το βασικό βερνίκι, επιτρέποντας στο ξύλο να “αναπνέει”, προσφέροντάς του παράλληλα αντοχή στο χρόνο κι προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλο, ρολό ή σπρέι για την εφαρμογή του. Τρεις με τέσσερις στρώσεις είναι επαρκείς για τις περισσότερες συνθήκες, ενώ το τρίψιμο μεταξύ των στρώσεων δεν είναι απαραίτητο. Αν όμως εφαρμόσετε άλλο βερνίκι μετά το Rapidclear, η επιφάνεια χρειάζεται τρίψιμο με γυαλόχαρτο 220.

Διαλυτικό: Για εφαρμογή με πινέλο μην διαλύετε το προϊόν Για εφαρμογή με σπρέι χρησιμοποιείστε το κατάλληλο διαλυτικό Δεύτερο Χέρι: Εφαρμογή μετά από 5-6 ώρες σε 18 oC. (65 oF). Κάλυψη: 750ml επαρκεί για 10 τ.μ

  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Για προιοντα αξιας μεγαλυτερης των 400 € οι τιμες μπορει να μεταβαλλονται αναλογα με τον τροπο πληρωμης. Επικοινωνηστε μαζι μας για οικονομικη προσφορα.

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 89€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή