Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Ενισχυμένη βαλβολίνη θαλάσσης Ep 90 250 ml BARDHAL 71130

11.50
60167042
4-7 ημέρες
+

BARDHAL Ενισχυμένη βαλβολίνη θαλάσσης για κιβώτια ταχυτήτων και γρανάζια ειδικά για εξωλέμβιες μηχανές, μειώνει τις τριβές, την φθορά και την διάβρωση από το αλάτι.

BARDHAL Ενισχυμένη βαλβολίνη θαλάσσης για κιβώτια ταχυτήτων και γρανάζια ειδικά για εξωλέμβιες μηχανές, μειώνει τις τριβές, την φθορά και την διάβρωση από το αλάτι. Ειδικό λιπαντικό για τα γρανάζια συστημάτων μετάδοσης κίνησης ταχυτήτων καθώς και για βάσεις εξωλέμβιων μηχανών.

Υψηλή Απόδοση - Ολική Προστασία :

Το στρώμα προστασίας τριπλής δράσης επιτυγχάνεται με την αποκλειστική χρήση της φόρμουλας Bardahl η οποία αποτελείται από ένα λιπαντικό φιλμ, ένα στρώμα μορίων και φουλλερένια (C60) για ακόμα εγαλύτερη προστασία. Τα συνθετικά προσθετικά ακραίας πίεσης που διαθέτει προστατεύουν τα γρανάζια από την επαφή των μετάλλων μεταξύ τους.

- Ισχυρή λιπαντική δράση & ιδιότητας ακράιας πίεσης Εκτενώς δοκιμασμένο ώστε να παρέχει την καλύτερη προστασία κατά της διάβρωσης & τηςεκτεταμένης φθοράς

- Εξαιρετική αντοχή στην αλοίωση & θερμική οξείδωση.

  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Για προιοντα αξιας μεγαλυτερης των 400 € οι τιμες μπορει να μεταβαλλονται αναλογα με τον τροπο πληρωμης. Επικοινωνηστε μαζι μας για οικονομικη προσφορα.

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 89€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή