Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Φλοτέρ FS - 40 31170

18.00
60168516
4-7 ημέρες
+

Το φλοτέρ FS-40 της Lalizas είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο με αντλίες των 10Α. Το φλοτέρ συνδέεται με την αντλία, την οποία ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί ανάλογα με τη στάθμη του νερού.

Το φλοτέρ FS-40 της Lalizas είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο με αντλίες των 10Α. Το φλοτέρ συνδέεται με την αντλία, την οποία ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί ανάλογα με τη στάθμη του νερού. Όταν η στάθμη του νερού ανεβαίνει, πιέζει το φλοτέρ προς τα πάνω, το οποίο με τη σειρά του ενεργοποιεί την αντλία.

Τοποθετώντας το FS-40 στο σκάφος σας, δε χρειάζεται να ελέγχετε συχνά τη στάθμη του νερού με σκοπό να ενεργοποιήσετε την αντλία, όπως θα κάνατε μόνο με την ύπαρξη της αντλίας πάνω στο σκάφος.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστκό του φλοτέρ FS-40 της Lalizas είναι το κουμπί ελέγχου, με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε οποιαδήποτε στιγμή τη σωστή λειτουργία της συσκευής.

Κατασκευάζεται από ανθεκτικό πλαστικό ABS για περισσότερη αντοχή στο χρόνο.

Τάση 12V - 24V, Ασφάλεια 10A

  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Για προιοντα αξιας μεγαλυτερης των 400 € οι τιμες μπορει να μεταβαλλονται αναλογα με τον τροπο πληρωμης. Επικοινωνηστε μαζι μας για οικονομικη προσφορα.

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 89€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή