Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Ισχυρό Καθαριστικό επιφανειών 123 Via 750 ml 71118

17.90
60167020
4-7 ημέρες
+

IOSSO 1,2,3 Via cleaner Ισχυρό καθαριστικό για μπαλόνια και γενική χρήση. Απομακρύνει κατάλοιπα από πετροχημικά, αντηλιακά, κρέμες, μελάνι, κουτσουλιές και επαναφέρει την αρχική γυαλάδα του μπαλονιού. Χρησιμοποιείται χωρίς προσθήκη νερού.

IOSSO 1,2,3 Via cleaner Έτοιμο για χρήση. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Αφαιρεί γρήγορα οποιοδήποτε είδος βρομιάς από σκληρό ή μαλακό πλαστικό ναυτιλιακής χρήσης ( σωλήνες hypalon, pvc, νεοπρένιο κ.α.). Επίσης αφαιρεί εύκολα οποιοδήποτε είδος βρωμιάς από Fiberglass, ταπετσαρία, μαξιλάρια και γενικότερα από οποιδίποτε υλικό εσωτερικού χώρου, όπου τα κοινά απορρυπαντικά δεν λειτουργούν. Διαλύει υπόλοιπα χημικών πετρελαίου (πίσσα), καλλυντικά, αντιηλιακά, και λεκέδες από μελάνι. Σε κάποιους λεκέδες μπορεί να χρειαστεί δεύτερη εφαρμογή.

Οδηγίες χρήσης : Ψεκάστε στην επιφάνεια που επιθυμείτε, από απόσταση περίπου 25cm. Σκουπίστε την επιφάνεια με ένα μαλακό πανί μέχρι να στεγνώσει. Το προιόν είναι έτοιμο για χρήση και δεν χρειάζεται να διαλυθεί.

  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Για προιοντα αξιας μεγαλυτερης των 400 € οι τιμες μπορει να μεταβαλλονται αναλογα με τον τροπο πληρωμης. Επικοινωνηστε μαζι μας για οικονομικη προσφορα.

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 89€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή