Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Ορθοστάτης καλύμματος σκάφους 57276

38.40
60166319
4-7 ημέρες
+

Ο Ορθοστάτης Καλύμματος Σκάφους "SeaCover" συντελεί στη μακροζωία του σκάφους και του καλύμματος, εμποδίζοντας τη συρροή νερού και απορριμμάτων στο κέντρο του καλύμματος.

Ο Ορθοστάτης Καλύμματος Σκάφους "SeaCover" συντελεί στη μακροζωία του σκάφους και του καλύμματος. Τοποθετείται και προσαρμόζεται εύκολα, εμποδίζοντας τη συρροή νερού και απορριμμάτων στο κέντρο του καλύμματος. Η συσκευασία περιλαμβάνει έναν τηλεσκοπικό σωλήνα αλουμινίου (50εκ-116εκ.) και ιμάντες πολυπροπυλενίου. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας τοποθετείται στο κέντρο του σκάφους με μια τριγωνική βάση στο επάνω μέρος, ενώ οι ιμάντες περνιούνται επάνω από το σκάφος, ξεκινώντας από την πλώρη και φτάνοντας στην πρύμνη. Ο Ορθοστάτης Καλύμματος Σκάφους ‘’SeaCover’’ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα καλύμματα για σκάφη μέχρι 7m.

Οδηγίες Εγκατάστασης:
​1. Τοποθετήστε τον ελαστικό σωλήνα γύρω από την πλώρη
2. Τραβήξτε τους ιμάντες ομοιόμορφα πάνω από το σκάφος
3. Περάστε τους μέσα από τις ειδικές εσοχές στην τριγωνική βάση
4. Τοποθετήστε τη βάση στο πάνω μέρος του τηλεσκοπικού σωλήνα και προσαρμόστε το ύψος που επιθυμείτε
5. Τεντώστε τους ιμάντες έως ότου φτάσουν στο τρέιλερ του σκάφους και γαντζώστέ τους όσο το δυνατόν καλύτερα. Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας παραμένει όρθιος
​6. Περάστε το κάλυμμα επάνω από τους ιμάντες προσέχοντας να μη ρίξετε το σωλήνα. Ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του σκάφους μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε το ύψος του σωλήνα

 
  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Για προιοντα αξιας μεγαλυτερης των 400 € οι τιμες μπορει να μεταβαλλονται αναλογα με τον τροπο πληρωμης. Επικοινωνηστε μαζι μας για οικονομικη προσφορα.

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 89€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή