Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Σημαδούρα Δύτη 70017

21.90
60166376
4-7 ημέρες
+

Είναι ιδανική για κατάδυση με φιάλες. Ο σχεδιασμός της κάνει εύκολη τη χρήση της, αφού έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει το δύτη χωρίς να διακινδυνεύεται η ασφάλειά του.

Είναι ιδανική για κατάδυση με φιάλες. Ο σχεδιασμός της κάνει εύκολη τη χρήση της, αφού έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει το δύτη χωρίς να διακινδυνεύεται η ασφάλειά του. Η κόκκινη σημαδούρα είναι διπλωμένη και προσαρτημένη με ένα σχοινάκι (6m) μέσα στη μπλε θήκη, η οποία θήκη διαθέτει ένα μαύρο πλαστικό κλιπ, ώστε να μπορεί ο δύτης να τη μεταφέρει εύκολα, προσαρμόζοντας την πάνω στη στολή κατάδυσης. Επιπλέον μέσα στη θήκη υπάρχει και μια σφυρίχτρα για έκτακτη ανάγκη. Η σημαδούρα κατασκευάζεται από μαλακό PVC, πάχους 0,3mm, ενώ το ύφασμα της θήκης είναι 1000D Polyester με επίστρωση PVC, πάχους 0,5mm. Οδηγίες Χρήσης Ανοίξτε τη θήκη και ελευθερώστε τη σημαδούρα. Χρησιμοποιείστε τη φιάλη για να δώσετε λίγο αέρα στη σημαδούρα. Η σημαδούρα με τη πίεση του αέρα και του νερού αρχίζει να φουσκώνει και να αναδύεται στην επιφάνεια του νερού, προειδοποιώντας έτσι τα σκάφη ότι στο συγκεκριμένο σημείο σύντομα θα αναδυθεί δύτης.

  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Για προιοντα αξιας μεγαλυτερης των 400 € οι τιμες μπορει να μεταβαλλονται αναλογα με τον τροπο πληρωμης. Επικοινωνηστε μαζι μας για οικονομικη προσφορα.

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 89€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή