Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89 €

Θερμική Στολή Alusafe-T - L.S.A Code 70461

13.90
60168325
4-7 ημέρες
+

Μια από τις πιο εξελιγμένες μορφές θερμικών στολών. Κατασκευασμένη από ύφασμα με επικάλυψη αλουμινίου, κρίνεται κατάλληλη για να σας προστατεύσει από την υποθερμία σε περίπτωση παραμονής σε life raft και σκάφη διάσωσης.

Μια από τις πιο εξελιγμένες μορφές θερμικών στολών αποτελεί η στολή «Alusafe-T» της Lalizas. Κατασκευασμένη από ύφασμα με επικάλυψη αλουμινίου, κρίνεται κατάλληλη για να σας προστατεύσει από την υποθερμία σε περίπτωση παραμονής σε life raft και σκάφη διάσωσης.
Η χαμηλή αγωγιμότητα του αλουμινίου μειώνει την απώλεια θερμότητας από το σώμα του χρήστη και βοηθάει στην διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος σε σταθερά επίπεδα. Η προστασία του ναυαγού από τον αέρα και το κρύο είναι εγγυημένη, δεδομένου ότι καλύπτει το σώμα που φορά ρούχα, ακόμη και σωσίβιο. Επιπλέον είναι κατασκευασμένο και εγκεκριμένο σύμφωνα με τις ‘LSA Code’ απαιτήσεις.
Διατίθεται σε ένα μέγεθος και σε χρώμα ασημί.

  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Για προιοντα αξιας μεγαλυτερης των 400 € οι τιμες μπορει να μεταβαλλονται αναλογα με τον τροπο πληρωμης. Επικοινωνηστε μαζι μας για οικονομικη προσφορα.

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 89€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή